Oppskrift for Sitron Ris.

Mange har forespurt meg for sitron ris oppskrift. Det er veldig lett å lage dette men du må ha mange varer for det. Du kan kjøpe alle disse varer fra noe Pakistansk eller Sri lankansk mat butikk. Velg noe type ris med minste stivelse.

1 kopp ris
1 kopp vann
halv stykke sitron
1 og 1/2 spiseskje olje (noe, ingen spesial)
1 grønn chili opphakket
1 tørk rød chili (du kan kjøpe dem fra Sri lankansk butikk)
1 teskje gurkemeie pulver
få karri blader (du kan kjøpe dem fra Sri lankansk butikk)
1 teskje sennepsfrø
1 teskje spisskummenfrø
1 teskje hvitlentils
få saltet cashew nøtter
få saltet pea nøtter
1/2 teskje asafoetida pulver
salt

Kok ris i vann til ris er myk og tørk (du trenger praksis for det). Ta juice fra sitron og bland med ris. Tilsett salt, nøtter og gurkemeie pulver. Din ris er gul nå. Du kan sjekke småk for salt.

Varm olje til det er veldig varmt. Nå putt asafoetida pulver, spisskummenfrø, hvitlentils, sennepsfrø, grønn chili, rød chili og karri blader i dette varm olje og vent for få sekunder. Tilsett dette i ris og bland veldig god. Din sitron ris er klar. Du kan spise det med naturel yoghurt.

lykke til :)


Comments

  1. Takk skal du ha. Jeg skal bruke denne oppskrifte for å lagge middag imorgen.<3 Minh

    ReplyDelete
  2. Hei !

    Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og mat blogger.

    Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Topp Mat Blogg seksjon her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

    Hvis du ønsker å legge til din mat-blogg til listen på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

    Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.

    Forhåpentligvis vil din egen mat blogg også være opp i toppen!


    Varme hilsen,
    Christina
    http://www.alleoppskrifter.no/

    ReplyDelete

Post a Comment

Mest Populær

Norskprøve 2, 3 muntlig og skriftlig spørsmål

Norskprøve 3

Svar for norske sporsmåler i muntlig eksamen.